Απολυμάνσεις Γραφείων

Απολυμάνσεις Γραφείων

Τα γραφεία και γενικά οι χώροι εργασίας μπορούν να γίνουν ενα γόνιμο έδαφος για πολλά είδη μικροβίων, τα οποία λόγω μεγάλου αριθμού ατόμων που εισέρχονται και εξερχονται στον χώρο, μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια και να απειλήσουν την υγεία σας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διάφορους χώρους, αλλά κυρίως σε γραφεία, διαπιστώθηκε ότι τα περισσότερα πληκτρολόγια περιέχουν μικρόβια, τα οποία προκαλούν τροφική δηλητηρίαση και είναι πέντε φορές πιο βρώμικα από τις κοινόχρηστες τουαλέτες ενός γραφείου.

Περισσότερα μικρόβια περιέχουν τα πληκτρολόγια των υπολογιστών απ' ό,τι το κάθισμα της τουαλέτας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρετανικής μελέτης.
Οι ειδικοί που διεξήγαγαν την έρευνα είδαν ότι σε γραφεία κάποια πληκτρολόγια είχαν 150 φορές περισσότερα βακτήρια από το επιτρεπτό όριο.
Γι αυτό και οι επιστήμονες τονίζουν ότι είναι επικίνδυνο να μοιράζεσαι το ίδιο πληκτρολόγιο με συναδέλφους σου στο γραφείο, καθώς με τον τρόπο αυτό μεταδίδονται μολυσματικές νόσοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι αν κάποιος συνάδελφός σας υποφέρει από κρυολόγημα ή γαστρεντερίτιδα, είναι πολύ πιθανό να κολλήσετε κι εσείς.

Για δύσκολες περιπτώσεις

  • Τοποθέτηση δολωματικών σταθμών σε επιλεγμένα σημεία
  • Τακτικός επανέλεγχος

Στην ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ δεσμευόμαστε για την απόλυτη ικανοποίησή σας και γι αυτο τον λόγο, διατηρούμε την υψηλότερη θέση στον χώρο, με εκατοντάδες πελάτες να μας εμπιστεύoνται ολα αυτά τα χρόνια.Πελάτες που μας εμπιστεύονται