Απολυμάνσεις

Τί μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Mε τον όρο απολύμανση εννοούμε την καταπολέμηση μικροβίων με τη χρήση απολυμαντικών, μικροβιοκτόνων ουσιών.
Εμπιιστευθείτε Η απολύμανση πραγματοποιείται σε νοσοκομεία, σχολεία, χώρους μαζικής εστίασης αλλά και σε ιδιωτικούς χώρους για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου και μπορεί να γίνει με διάφορες μεθόδους.
Μπορεί να ακολουθεί μετά τις μυοκτονίες ή τις απεντομώσεις σε χώρο που υπήρχε αυξημένο πρόβλημα από τα παράσιτα.

Τα επαγγελματικά προγράμματά μας είναι ευέλικτα και μπορεί να είναι από μεμονωμένες εφαρμογές ώστε να λυθεί άμεσα κάποιο πρόβλημα μέχρι ετήσια συμβόλαια που περιλαμβάνουν τακτικές προληπτικές εφαρμογές σε επαγγελματικούς χώρους.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Απολυμάνσεις Πολυκατοικιών

Διενεργούμε την ετήσια ή έκτακτη απολύμανση της πολυκατοικίας σας με προϊόντα απόλυτα φιλικά για το περιβάλλον και ακίνδυνα για τον άνθρωπο.

Απολυμάνσεις Γραφείων

Ο λεπτομερής και πλήρης έλεγχος που γίνεται στο γραφείο σας, σας απαλλάσει από μυρμήγκια, κατσαρίδες, τρωκτικά ή άλλα επιβλαβή παράσιτα δίνοντας λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Απολυμάνσεις Επαγγελματικών Χώρων

Η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικά προγράμματα ελέγχου παρασίτων για όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Σκοπός μας είναι να διατηρεί η επιχείρηση σας την άριστη εικόνα στους πελάτες της με παράλληλη εξάλειψη των υγειονομικών κινδύνων.

Απολυμάνσεις Εξοχικών Κατοικιών

Αναλαμβάνουμε την Βιολογική απολύμανση της εξοχικής κατοικιας σας με απόλυτη αξιοπιστία. Η ιδιαιτερότητα είναι οτι οι εξοχικές κατοικίες είναι περισσότερο προσβαλόμενες με πλήθος εντόμων και τρωκτικών.

Απολυμάνσεις Ξενοδοχείων

Το πρόβλημα με τα ξενοδοχεία είναι τα διάφορα έντομα που μεταφέρονται με τις αποσκευές και μπορούν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης ανα πάσα στιγμή. Αυτο εξαλείφεται με συνεχείς ελέγχους και εκπαίδευση του προσωπικού σας.

Απολυμάνσεις Νοσοκομείων

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και σκευασμάτων, εξασφαλίζουν πάντα τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Απολυμάνσεις Πλοίων και Σκαφών

Η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ δημιουργεί πρωτόκολλα εργασιών ανάλογα του χώρου και του προβλήματος, έχει στο μόνιμο προσωπικό της καταρτισμένους γεωπόνους έτοιμους να αντιμετωπίσουν κάθε είδους πρόβλημα και παραδίδουν έκθεση παρασιτοκτονίας και πιστοποιητικό απεντόμωσης πλοίων.

Απολυμάνσεις Ιδρυμάτων και Σχολείων

Η απολύμανση Σχολείων, Παιδικών σταθμών, Νηπιαγωγείων, Ιδρυμάτων και άλλων χώρων οπου υπάρχουν παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες ή ηλικιωμένοι, είναι επιτακτική με προϊόντα απόλυτα αβλαβή τοσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον.

Απολυμάνσεις Στάβλων

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, καταπολέμηση τρωκτικών και εξόντωση παθογόνων μικροοργανισμών που απειλούν την δημόσια υγεία σε Σταβλικές εγκαταστάσεις και Κτηνοτροφικές μονάδες, με προϊόντα απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Πελάτες που μας εμπιστεύονται