Έκδοση Κοινοχρήστων

Έκδοση Κοινοχρήστων

Η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό και πλήρης ενημερωμένη εφαρμογή κατανομής εξόδων είναι σε θέση να εκδόσει τους κοινόχρηστους λογαριασμούς του κτιρίου σας, αποστέλλοντάς σας, δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις και ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα καθώς και ξεχωριστή απόδειξη ενοίκου και ιδιοκτήτη..

Στην ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ αναλαμβάνουμε:

  • Την έκδοση κωδικού πολυκατοικίας στο TAXISNET.
  • Την καταχώρηση των ενοικων που δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης
  • Την κοινοποίηση των τραπεζικών λογαριασμών ωστε να δοθούν τα επιδόματα σωστά στους δικαιούχους

ΠΡΟΣΟΧΗ:


Με 2.000 ευρώ πρόστιμο θα απειλείται η διαχείριση της πολυκατοικίας που δεν δημοσιεύει στον πίνακα με τα κοινόχρηστα και τα παραστατικά εξόδων για καθαρισμό, κηπουρό, βάψιμο πολυκατοικίας, συντήρηση ανελκυστήρα και όποια άλλη εργασία εκτελείται στο κτήριο.
Με αυτόν τον τρόπο το Υπουργείο Ανάπτυξης προσπαθεί να απαλλάξει τους ενοίκους των πολυκατοικιών από αδικαιολόγητες αλλά και υπερβολικές χρεώσεις στα κοινόχρηστα, οι οποίες δεν πιστοποιούνται με τα απαραίτητα παραστατικά.

Η αγορανομική διάταξη η οποία υπεγράφη και ισχύει άμεσα επιδιώκει την πάταξη της μαύρης εργασίας και υποχρεώνει την διαχείριση να αναρτά μαζί με τον πίνακα των κοινοχρήστων και τα τιμολόγια ή τις αποδείξεις πληρωμών, για εργασίες που γίνονται στην πολυκατοικία π.χ. αλλαγή στις κλειδαριές κλπ.

Βάσει της Αγορανομικής διάταξης με Αριθμ. Α4-333 02/2013 (ΦΕΚ Β874/11-04-2013) του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο €2.000 (2000 Ευρώ) στα φυσικά και νομικά πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες έκδοσης κοινοχρήστων, και δεν αναρτούν αντίγραφα των νόμιμων παραστατικών εγγράφων, από τα οποία αποδεικνύονται οι δαπάνες που αναφέρονται σε αυτά.Συμπλήρωση Κοινοχρήστων

Συντήρηση Ανελκυστήρα

Η συντήρηση είναι αναγκαία για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα και για το λόγω αυτό επιβάλλεται από το νόμο. Συγκεκριμένα, βάση νόμου, ο αριθμός συντηρήσεων δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 9 το χρόνο για ανελκυστήρες με μικρή κίνηση.

Συντήρηση Καυστήρα

Η ετήσια συντήρηση του καυστήρα είναι απαραίτητη και υποχρεωτική από την ελληνική νομοθεσία. Το κόστος της συντήρησης είναι σημαντικά μικρότερο από την επιβάρυνση που προκύπτει από την αυξημένη κατανάλωση ενός μη συντηρημένου λεβητοστασίου.

Πυροσβεστήρες

Η ΟΙΚΟΠΕΤΡΟΛ έχοντας μακροχρόνια εμπειρία είναι σε θέση να σας προτείνει τα απαιτούμενα για τον χώρο σας πυροσβεστικά μέσα αναλαμβάνοντας την μελέτη και την εγκατάστασή τους καθώς και την αναγόμωση και συντήρησή τους εντελώς δωρεάν.

Πελάτες που μας εμπιστεύονται